dijous, 27 de setembre del 2007

Suggeriu, comenteu, critiqueu tot el que passa al Xino!

Ei gent, no us talleu i animeu-vos a comentar tot el que vulgueu sobre SARAU PIRINEU i especialment a la Sala xino!

85 comentaris:

Anònim ha dit...

Visiteu la nova web de SARAU PIRINEU!!!!
podeu fer-ho a http://www.saraupirineu.com

Anònim ha dit...

eiii ke pasa!!

sarau sarau!

Anònim ha dit...

volem fotos
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sarau Pirineu ha dit...

Podeu visualitzar totes les fotos al nostre myspace! http://myspace.com/saraupirineu

Anònim ha dit...

uaveu vist això, uaveu vist ??
L'altre dia mirant el Segre vaig veure que l'Ajuntament volia tallar el rollo al Xino???!!!!!!

Anònim ha dit...

Es veritat aixo?¿Potser ara kuan tankin a les 3 els garitos podriem anar a fer botellon a sota ksa l´alkalde.Algu sap on viu?¿

Anònim ha dit...

hey penya, kom va ?es veritat que tanken el Xino ?

Anònim ha dit...

Tots a les barricades, hem de quedar per fer un botellon protesta davant l' Ajuntament !!!!!!!!!!.
Algu s'apunta ?

Anònim ha dit...

Em sembla que l'alkalde viu al meu barri,per la zona de Magistrat Saura.

Anònim ha dit...

Ei jo crec que és bona idea, algo haurem de fer!! Si ara ja tenim poques alternatives per sortir de festa a Tremp, nomes ens faltarà que ens tanquin el Xino

Anònim ha dit...

Soc de vilamitja,k cony vol k fem l'ajuntament de Tremp ?
No fai esport, no vai a la biblioteca,no magrada anar al cine, a tots donen suport, menys a mi que despres de currar tota la setmana vull quedar-me a Tremp anar a la canon, al llac al refu i a remata la nit al Xino.
Aixo no es just.

Anònim ha dit...

aket ajuntament no pensa gaire amb el jovent,perque si de veritat ens tingues en compte donaria suport a iniciatives com akesta k eviten k la gent es vagi a jugar la vida a les carreteres.ja us val!

Anònim ha dit...

bones gent.aixo de que tanquen el xino no deu ser veritat no?perque si ho es ke farem?bueno sempre podem organitzar botellons o festes al mig del passeig tots en masa!!!!!!!!Venga queixeuvos que aixo es una injusticia!!!!!!!!

Anònim ha dit...

merda de politics!!!!!una kosa k fan be i se la carreguen!Que farem sense el xino?a ja se, emprenyar als veins,fer soroll,disturbis.Potser s'ho haurien de repensar!

Anònim ha dit...

Kina pena d'ajuntament!Voleu dir ke no hem escollit malament?

Anònim ha dit...

Una amiga m'ha dit que estan fent una recollida de firmes.
Algu sap alguna cosa?

Anònim ha dit...

si els joves governesim segur q hi hauria massa fsta xo hi hauria millor ambiet.

Anònim ha dit...

sisis a fer jaleo sota la casa de l'alcalde!!!!! així només aconseguiran k la gent jove marxi de Tremp!! el xino no es pot tancar!!!

Anònim ha dit...

Ei penya, així m'agrada!!!
Jo no es que estigui molt per tremp ara mateix, pero crec que es una gran putada que tremp es quedi sense Festa. Anar a fer un beure i marxar a dormir a les 3, no ho farà ningú, i les conseqüencies en són moltes: botellons, jarana al carrer, pinell destrossat, mossos.... MAL ROLLO en general! I ke kollons, nosaltres sóm joves i estem tota la puta setmana esperant que arrivi el cap de Setmana per sortir a divertir-nos!!
Continueu així!

Anònim ha dit...

...

Anònim ha dit...

politics dels collons. kes parin a pensa un momen el k volen fer volen tanka una sala que cada cap d setmana i sobretot en festes groses somble a arrebosar. nose lalklade deu ser lorrit no??? dons k pensi una mika k daki pok la seva filla tambe si deura d troba no am aket problema?? i yabors kuan no i aigui xino la filla li dira: papa vaig a fora d festa. i YABORS TENTRARAN ELS MALS D CAP ORRIT; NO PAARAS DE PENSA TOTA L NIT EN LA TEVA FILLA I EL QUE LI POT PASA JUGANSE LA VIDA PER LES CARRETERES quan si lajuntamen volgues enkara i podria aver xino per una temporada llarga.

Anònim ha dit...

Wenas.Soy caballero alumno de la academia de Talarn.Las veces que hemos estado en la discoteca del pueblo nos lo hemos pasado muy bien y hemos conocido gente;incluidos algunos de los que trabajan y desde aqui nuestro apoyo.
Un saludo

Anònim ha dit...

weno, si tanken el xino farem el mateix que feiem abans de que estigués obert n??
si abans hi havia festa sense el xino, ni continuarà havent quan el tanquin

Anònim ha dit...

A casa de ki?¿¿Jo m´apunto.

Anònim ha dit...

i k feiem abans kuan elxino nostaba obert ee???
jaleos discussions rayades i a les 4 a casa... nose si es aixo el k voleu pro krek kel xino es la miyo opcio x tots els trempolins. es un llok en que el fi de setmana ens trobem tot el joven del poble parlem riem i ens emborraxem i fem d tot. i x no di els findes k i a festa grosa k puyi tota la penya k studia a barna lleida i ens trobem tots alli i ens u pasem d puta mare. x axo em dakonsegui kel xino nostanki joder

Anònim ha dit...

i starai be fer una manifestacio o algo no??? alli davan d lajuntamen algun finde kom els d semana santa en k puya totom i un disbate x la tarda k i a molta gen pel poble dons sorti i revolucionarnos per algo k a de ser nostre joder! disabte 23 d mars manifestasio o k gen?

Anònim ha dit...

Ei jo m'apunto a la mani, xo millo k a sota l'ajuntament xq no la fem a sota casa l alcalde, a la 1 de la nit i amb botellon incluit?Ki s'apunta!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Bones tardes:
Soc jubilat, pero que us penseu els joves? menys festa i mes treballar, jo quan era jove sortiem a ballar per les festes majors i prou, el que no pot ser es que l'ajuntament promogui la festa, l'ajuntament ha de promoure l'esport, la gent gran i que Tremp estigui net, que hi ha molta bruticia.Els de l'associacio del ball ens han dit que a nosaltres ens recolocaran al poliesportiu, valtres ja teniu el centre civic, que us el obrin a la nit.

Anònim ha dit...

Soc de BCN, i fa temps que no pujo, pero el niu esta obert? el plato ? aquell bar que era un cine a la plaça capdevila, encara hi es, no? No patiu si el Xino tanca queden altres locals.

Anònim ha dit...

jo crec que estem al 2008 i moltes coses han canviat amic Josep. Ara i arreu, els joves sortim als pub's i discoteques per la nit, i això no ho pot canviar ningú.
Jo també sóc partidari de tenir els carrers nets i totes aquestes coses, però tots tenim dret a gaudir del que ens agrada, i si pot ser a prop de casa, millor, no?!

PD: a Cristina, tu deu de fer molts anys que no pujes no?? jajajaja

Anònim ha dit...

Molt bones gent!!
Em semblen molt be els comentaris que he llegit, però si realment volem que la Sala del Xino continui funcionant, no solament ens hem de quedar amb crítiques i paraules reflexades en un blog d'una pàgina web, sinó que hem d'actuar amb accions que puguin salvar-lo. Heu parlat de recollir signatures, doncs recollim-les d'una vegada i aquest dissabte que rutllin els papers per la disco. Heu parlat de "botellon" o manifestació, doncs fem-la i muntem-la...

Amiga Cristina, Tremp ha canviat molt, i tots aquests llocs que has nombrat, la majoria ja no existeixen, per tant actualment queden pocs llocs de festa on puguem anar i un d'ells està a punt de tancar. Fem alguna cosa...

Amic Josep, sóc una gran balladora, i sóc la primera en anar al ball quan l'Ajuntament munta algun esdeveniment, però... si es tanca la Sala del Xino, serà l'Ajuntament qui cada dissabte a la nit munti i habiliti un lloc perquè la gent hi vagi de festa a "ballar" que estigui condicionat amb begudes, lavabos, calefacció pels hiverns de fred, etc.. etc... etc... si és així... no hi ha problema. PERÒ NO ÉS AIXÍ, i el jovent es queda literalment al carrer.

Anònim ha dit...

Ei penya, k pase?
No se ki ets xo tens tota la rao, en aixo de ke menys parla i mes actuar.Si es vol montar algun tipus de protesta s'ha de fer JA!!!!Recollir firmes,botellons a sota casa l'alcalde, una manifestació de tot el jovent de Tremp i gent de totes les edats que es vulguin apuntar,perque al cap i a la fi el xino es de tots!!!!

Anònim ha dit...

ei bones. staria be rekolli firmnes pro enmes d feru aket kap d setmana k potse noiagaire gen xk noufam un kap d setmana d semana santa k es kuan d debo l xino sompla i i a molta mes gen ee?
apa deu!

Anònim ha dit...

aixo aixo les firmes k siguin a semana santa. NANOK tu ets aki un dels pilars mes bons i xk nouproposes en serio a boixa i kompanyia ? agur**

Anònim ha dit...

Hola, jo el k he sentit és k no és k se tanki el xino, sino k lajuntament deixarà de donar la subvenció. és a dir, el xino continuarà obert, xo sense la pasta k els donava l'ajuntament, aixi k l'hauran de treure d'algun altre lloc

Anònim ha dit...

fer coneixer la opinio als socialistas de l'ajuntament es una opció que s'ha de fer. pero de manera civilisada.

La gent de l'anterior ajuntament que va impulsar la reobertura dels xino ja han demanat a l'alcalde que reflexioni.

el recolzament economic era important al principi, el que cal ara es suport i colaboració, just el contrari del que fa l'ajuntament

treure al jovent l'opció de quedar-se a tremp a passar les nits es força arriscat.

Anònim ha dit...

si señor!!!!!!!!!sortim al carrer,queixem-nos,fem-nos notar,expressem el k volem k NOSALTRES TAMBE VOTEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

es important remarcar el que ha dit l'ultim anònim, aqui sóm molts que anem al xino cada dissabte i un cop cada quatre anys anem a votar però sabeu quin es el gran problema que tenim i que te la gran part de la societat? doncs es que tenim memòria de peix i no ens en recordem de res que hagi passat fà més de 3 messos i per a tornar a votar encada queden 3 anys. aquest es un problema que tenim, i que hem de solucionar, o bé enrecordant-nos de tot aixo d'aqui tres anys (cosa que veig bastant dificil) o bé demostrant al ajuntament que és ara, i no quan hi hagi campanya electoral, quan el jovent estem emprenyats, i que és ara, i no quan hi hagi campanya electoral, quan volem sortir de festa i pasans-ho be al nostre poble!

Anònim ha dit...

cada dia trobo que Tremp va a pitjor, i que l'ajuntament cada dia fa menos coses pel jovent.
Ara el jovent estava mol content amb les grans festes que es montaven al xino, grans festivals i grans records ens queden alla a dins.
Que farem ara sense el xino?Marxar cada dissbte a casa a les 3? o anar a fer una manifestacio i un macrobotellon davant de lajuntamnt i a sota a casa de lalcalde?
Nose, jo de vatres mo faria mirar, xo axo de recoliir firmes estaria molbe!
mes festa a tremp i menos politica de merda!!
visca tremp
i visca el xino!!!!!!
||*||

Anònim ha dit...

que són aquestes tonteries!està clar que el xino ha de continuar funcionant,, sino ens quedem sense res!! aveure si haurem de fer com diuen més abaix perque ara mateix m'informaré a on viu l'alcalde :D
un besito*

Anònim ha dit...

AJUNTAMENT PENSEUSO PER LA MORT D DEU! K VOLEU TANKA EL XINO! UN LLOK ON ES TROBA LA GEN D TREMP KADA SETMANA I SO PASA D PUTA MARE !
PENSEUSO X FAVOR!!!!!!

Anònim ha dit...

La millor resposta en contra del possible ddel tancament del Xino, es acudir en massa els caps de setmana a la sala, fem-la petar i demostrem que aixo no es pot tancar!!!!
Visca Vilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Anònim ha dit...

Com que no tindre el Xino, pillare un tajot al passeig i em pixare davant la caseta de l'alcalde, amb tota la borratxera, ajuntament de Tremp, NO AL TANCAMENT!

Anònim ha dit...

El ke esta fent el senyor Orrit es el tipic comportament politic de "com tinc majoria absoluta faig el que vull,i m´
importa una merda el que pensis".A l´hora de demanar el vot be que deixava anar el somriure pero ara si et troba pel carrer i no ets una persona que coneix gairebe ni saluda.Com cambien les persones!!!

Anònim ha dit...

Bueno aquest encara s´ho curra.Pero dieu-me quants incompetents hi ha a les regidories del nostre ajuntament per exemple a.....educació,festes,cultura(ja m´explicaras),mobilitat,via publica i seguretat ciutadana(jajajaja)que bo!!!Aquestos "pajaros" creen carrecs del no res.

Anònim ha dit...

xo k esteu dient tots!!! n us keixeu tant d l'ajuntament xk si ha sortit x majoria és k algú el debia votar n?? axi k menys keixar-se d l'ajuntament i fer km el k ha dit un anonim, és anar al xino, xk reconeixem-ho, no tots els caps de setmana està a petar, n'hi ha molts que hi ha 50 persones. jo hi he anat tota aquesta temporada i n+ hi he vist gent en 4 o 5 ocasions contades.
si no voleu k el tankin aneu-hi de festa cada cap de setmana i deixeusi la pasta, k és amb això amb el k continuarà obert. no amb la subvenció de l'ajuntament

Anònim ha dit...

Segons tinc entes encara queden 2 anys de cotracte per culminar el que havia de ser l´enesima arrancada de xino?es veritat aixo?Podria algu de la discoteca explicar que pasa?Boixa?

Anònim ha dit...

ja veurem que pasa quan la gent es quedi a les 3.30 de la nit al carrer,amb quatre cubates al cos i amb ganes de festeta.Prepareu els presupostos per tornar a arreglar els testos de la plaça del simo;que abans cada dos per tres sels carregaven..etc.

Anònim ha dit...

botellón a la plaça de l'ajuntament però ya!!!!!

q algu proposi una data q vagi bé a la majoria i actuem ja d'una vegada

jordi

Anònim ha dit...

Aquests regidors van tan de llestos que es pensen que per tenir majoria poden fer el que vulguin! I a sobre ens ne'm d'assabentar per la premsa...kins pebrots!

Doneu la cara!No veieu que tenim un Pallars envellit!Els joves fotran el camp i us deixaran amb les botxaques foradades! I no és només pel Xino, tenim un Tremp pobre, joder! Invertiu en turisme i ja que sou del Montilla (algo n'hauriem de treure), expliqueu-li la situació del Pallars! Som pobres i aburrits i no feu res! No m'ho acabo de creure, perquè el Xino va bé, xo si és vritat ja us val.

Tots els polítics sou iguals, se us pugen els fums.

RECORDEU QUE SOU AQUÍ GRÀCIES AL POBLE I PEL POBLE

Anònim ha dit...

Trempolins i Trempolines!!

El Xino no tanca, i no tanca, perquè el Boixa s'en fa càrrec de totes les despeses, que són moltes, obrint solament els caps de setmana que és quan obren les discoteques. Per això mateix i més que mai es necessitava continuar tenir el recolzament de l'Ajuntament, uns eurillos, que si més no.. podien ajudan a paliar les despeses en caps de setmana que no son ni ponts i festius, i que per tant, sempre hi som els mateixos.

És divertit llegir tots els comentaris de la gent, i la veritat és, que n'hi ha de ben sucosos, però tot això alhora també m'ha fet molta gràcia, ja que tothom es queixa, però alhora de la veritat, quan realment es poden arreglar o sol.lucionar els problemes, ningú dona la cara i com molt be a dit algú. Aquest ajuntament que ara treu el recolzament als joves en aquest sentit, és el que al seu moment va guanyar i amb una majoria absoluta aplastant. Tots aquests que protesteu ara?? el dia d'anar a votar on ereu?? Doncs pensem una mica i ara acarreem amb les conseqüències.

Anònim ha dit...

anònim, el teu comentari demostra una enorme manca de criteri. no saps el que dius. l'ajuntament deixa de donar subvenció i això es una realitat, i aquí ningú ha de 'acarrear' amb les conseqüències. que passa, que si ara l'ajuntament mos fot a fóra a tots del poble per a posar-hi 5.000 russos també serà culpa nostra per haver-los votat??

reflexiona-hi noi, el problema va molt més enllà. salutacions i anims al boixa per a tirar endavant això.

rockpallars ha dit...

Pallaresos!!

El pròxim dia 28 es publicarà l'entrevista a Sarau Pirineu al Blog del Rock Pallarès.

El Boixa ens explicarà una mica tot el que es refereix a la sala Xino i al que s'ha vingut comentant aquests darrers dies sobre el seu possible tancament.

Anònim ha dit...

Els sociates foten pudor

Anònim ha dit...

SR victor orrit. recordi k voste esta a lajuntamen gracies al poble i a d lluita x la prosperacio dakest. tankan la sala xino xano l'unik kakonseguira es disminuir l'oci en la ciutat d tremp. vostes no deien en el seu programa electoral k volien fer una ciutat d tremp millo?? dons aixo sa de fer desd tots ls ambits. i loci nocturn es un dels principals. el joven es el futur del poble. si vostes tanquen la sala xino xano promouen al desplasament dl joven kap a altres lloks i la menys frekuentasio dakesta ciutat per ells. en definitiva k en el futur seran 4 gats k kedaran al poble. tot d gen gran i prou, dons aixo sa devita i una bona manera es akesta, la d no tanca la sala xino xano.

Anònim ha dit...

m'he llegit tots els comentaris hi he vist que tothom parla d fer un botellon a la plaça de l'ajuntament o al passeig... xo molt pocs diuen d'anar en massa al xino. x contes de gastar-vos la pasta en un botellon feu-ho a la sala xino pagant l'entrada, els cubates, les birres, les aigües, els xupitos i tot el que prengueu... xk amics, és aquesta la manera de que no tanquin el xino, donar-los suficients recursos per tal de que no necessitin la subvenció de l'ajuntament i siguin completament autònoms.
fent protesta i botellons al mig del carrer l'únic que conseguireu és una multa i probablement una nit a la garjola.

axi k si volem que no tanquin el xino, anem-hi tots i deixem-nos-hi la pasta... xk si encara no ho sabeu els diners mouen el mon!

Anònim ha dit...

El dia 8 de març campionat de futboli al xino.

Anònim ha dit...

Bueno molt interesant tot el que es diu als comentaris de que tancaran el Xino.
Pero com molt be es diu,deixemnos de botellons,....
Cada un ja sap el que te que fer per colaborar...vamos per que no ens tanquin la discoteca.
Respecte a l'ajuntament...molta cara dura x part seva (crec que el contracte ere per mes temps...no?)
Crec que es tindrien que preocupar mes del jovent,que no tot es esport, musica, esplais, fires, etc...
Es molt trist que tinguem que agafar el cotxe i fer la ostia de km,(am el perill que aixo comporta)per poguer ballar una mica.

Respecte a tot lo altre,Boixa anim estem am tu,(x lo que vulguis)
Crec que tens feineta a captar a la penya desde ben aviat de la nit,
(per que molts tarriben sense un € y borratxos)

Pero lo + important anims tio que ho estas fen força be.

vrv

Anònim ha dit...

Si volen reduir gastos tbe podrien mirar de netejar una mica l´ajuntament,que esta ple de parasits.No se com no els hi dona vergonya.

Anònim ha dit...

segons tinc entés, no és problema d'incumpliment de contracte, sino que la concessió la va fer l'altre ajuntament, amb la negativa dels socialistes, i quan ells van guanyar ja van dir que retirarien la subvenció i així ho han fet.
axi k esperem k boixa faci la seva entrevista a rockpallars i aixi sabrem segur k és el k passa n???

Anònim ha dit...

CLAR QUE ES VAN OPOSAR ELS SOCIATES,PERQUE SI ESTIGUESSIN D'ACORD NO SERIEN "L'OPOSICIÓ" NO?
AIXÒ DE TRENCAR EL CONVENI SIMPLEMENT ES UNA POLÍTICA DE FER I DESFER, VOSALTRES FEU, I NOSALTRES COM QUE PENSEM LO CONTRARI, DESFEM,NO TÉ CAP MÉS MOTIU.O PERQUE EL SEÑOR VICTOR ORRIT NO FA UNA RODA DE PRENSA DAVANT DEL POBLE, EXPLICANT ELS MOTIUS LÒGICS QUE IMPULSEN A L'AJUNTAMENT A INCUMPLIR UN CONVENI? NO SE, SEU PODIA PLANTEJAR I DONAR UNA MICA LA CARA DAVANT DEL JOVENT,NO?
ANIM XINO!!!!

Anònim ha dit...

que abaixin els preus!! que organitzin festes diferents, amb música diferent per no aburrir-nos amb la música tant repetitiva de cada dissabte!! per exemple una festa del rock, música dels anys 80, festa reggea, karaoke, alguna historia diferent amb alguna activitat per que la gent participi i motivar a la gent a que s'animi a pujar al xino cada cop més i així ens movilitzarem molts més per a què no tanquin!

Anònim ha dit...

reggae, perdó

rockpallars ha dit...

Ja disponible l'entrevista!!

http://rockpallars.blogspot.com
http://rockpallars.blogspot.com
http://rockpallars.blogspot.com
http://rockpallars.blogspot.com
http://rockpallars.blogspot.com

Anònim ha dit...

Molte festes que s´anomenen abans ja s´han organitzat i la gent no ha respost.M´enrecordo de la festa latina o la festa del rock de lány pasat o el koncert de reggae sound system d´akrata sound.Em penso que no pujes gaire pel xino.

Anònim ha dit...

jo vaig anar a la fiesta latina i va ser una mica patètic, la música no sonaba massa b i a més van posar exits de l'any de la maria castanya...
xo crec k està b el k diu l'anònim d k s'han de fer + festes temàtiques xk cansa una mica anar cada dissabte allí dalt i kt posin les mateixes cançons...

lo dl karaoke és un gran punt, sembla k al refugi els va b n?? doncs es podria intentar.

tot sigui xk n el tanquin!!!

Anònim ha dit...

mes musica en viu i menys xumba-xumba!!

Anònim ha dit...

Karaoke?¿Que poc original no?

Anònim ha dit...

realment creieu que fent un botellón sota casa l'alcalde no tancaran el Xino?

Creia que encara quedava una mica de cervell en aquest poble... en tot cas amb això provocareu el contrari, que la gent del carrer us agafi mania i se us giri en contra.

Podrieu pensar de tant en tant

Anònim ha dit...

Ja se´n fa de botellon al pinell,i ningu es gira en contra de ningu,i ningu ho impedeix.

Anònim ha dit...

Aquest poble fot mania,el que s´hauria de fer es recolzar una mica la gent que treballa perque nosaltres puguem anar de festa i no putear-los.

Anònim ha dit...

carallot, que al pinell no hi viu ningú!

Sarau Pirineu ha dit...

Senyors i senyores:
Moltes moltes i moltes gracies, des de sarau Pirineu.
El vostre suport no quedara sense resposta, he estat responen els comentaris de l'entrevista al http://rockpallars.blogspot.com i al igual que alli us dic:
EL XINO NO TANCA, depen de tots nosaltres.

Que us semblaria fer una xerrada sobre la festa (popular i privada)a Tremp i comarca?nosaltres ho preparariem tot a la sala B del Xino, vosaltres nomes haurieu de venir.
De moment tothom que vingui al Xino i em digui la paraula clau: OH YEAH !!! estara convidat a un xupito.

Gracies

Anònim ha dit...

No m'agrada ser esguerra-festes, i sóc el primer que com a jove de Tremp entenc l'importància de que el Xino segueixi funcionant, però aqui tothom parla molt de que els de l'ajuntament són uns cabrons, de que ens volen deixar sense Xino... però potser ens hauriem de plantejar perquè l'ajuntament vol rescindir el contracte.

De que als socialistes els agrada la pela i no els interessa subvencionar part del Xino no en tinc cap dubte, però l'altra cara de la moneda que no vol vere ningú, es el fet de que Sarau pirineu han sigut els primers que han incomplert els convènis. On són els Diumenges per la tarda per als més joves?¿ i com la dels Diumenges, on són tot el seguit d'activitats que Sarau Pirineu es va comprometre a dur a terme quan va agafar el Xino, tant amb l'ajuntament com amb l'associassió d'amics del ball de Tremp.

Ningú és perfècte, però si Sarau Pirineu no ha complert els objectius pactats, és molt normal que l'ajuntament estudíi rescindir el contracte.

Anònim ha dit...

mira noi/a sóc el Roger i et puc assegurar que el compromís adquirit amb l'associació d'amics del ball ha estat complert al 200% i si no t'ho creus estas convidat qualsevol diumenge a venir a ballar amb la teva parella(si en tens)i si no ja en trobaras alguna per allí,qui sap.
I no només els diumenges, per cap d'any obrim expressament pels balladors,al igual que per carnaval tenen la sala B per a ells,així que abans de dir les coses t'informes una mica i no farás el ridícul,ok?
Si em vols comentar alguna cosa o vols que t'aclareixi algun dubte que tinguis ja saps on soc cada dissabte i cada diumenge,vine i en parlem tot fent un traguet.

Anònim ha dit...

PFFFFFFFFFFF, COM NO, AIXÒ ES TREMP I DE MIL I UN RUMORS QUE HAN SORTIT SOBRE AQUESTA NOTICIA SE N'HAN ANAT ESCAMPAN DIFERENTS VERSIONS.

HEM SEMBLA REALMENT PATETIC QUE ES PARLI DE FER UN BOTELLON DAVAN LAJUNTAMENT O DE CASA DE L'ALCADE, JA QUE NO CREC QUE AIXÒ IMPEDEIXI QUE RETIRIN LA SUBVENCIÓ. PENSO QUE SI ACTUESSIM AMB UNA MICA MÉS D'INTELIGENCIA, EN CONTES DE CRITICAR TOT AIXÒ, EN CONTES DE BUSCAR SOLUCIONS ESTUPIDES, ENS N'ADONARIEM QUE EL QUE REALMENT INTERESSA ES QUE HI HAGI GENT AL XINO, I ES AQUÍ ON ENS HEM DE GASTAR ELS DINERS.
PERSONALMENT, PENSO QUE TAMPOC CAL ARRIBAR ALS EXTREMS D'INSULTAR A CAP GRUP POLÍTIC, SI NO HOS AGRADA LA SEVA MANERA DE GOVERNAR, DONS HO DEMOSTREU A LES PROXIMES ELECCIONS.. I SI TOT I AIXÍ GUANYA, DOINCS PER ALGUNA COSA SERA, ALGUNA COSA HAURÀ FET BÉ.
TAMPOC PENSO QUE EL GRUP SOCIALISTA ESTIGUI INTERESSAT PER OBTENIR DINERS I MÉS DINERS, PERQUÉ SI FOS AIXÍ NO DEIXARIEN DE DONAR DINERS AL XINO, SIMPLEMENT ES LIMITARIES A NO FER NOVES INSTAL·LACIONS ESPORTIVES, A NO EQUIPAR TREMP AMB ELS MILLORS SERVEIS I A DESPREOCUPARSE DE QUALSEVOL FESTA PORTANT A GRUPS QUE NO VALEN PER A RES, DONCS PENSO QUE A TOTS ENS AGRADA VEURE A GRUPS CONEGUTS PER LA FESTA MAJOR.
AIXÍ QUE LA MILLOR SOLUIÓ RESPECTE AIXÒ ES QUE TOTHOM VAGI AL XINO, PAGUI L'ENTRADA I AJUDI A QUE POGUEM FER UNES BONES FESTES PER TAL DE QUE AIXÒ PERDURI MOLT ANYS MÉS.

Sarau Pirineu ha dit...

Amic anonim:
No se qui t’ha passat l’informa cio, però es errònia i malintencionada. Ara miraré de resumir-te.
En cap moment sarau no ha incomplert cap punt dels signats al conveni.
Les festes que es varen programar per els menors el diumenge s’han fet, però no amb diumenge.
Desprès de parlar amb adolescents (de 12 a 16 ) i pares amb fills d’aquesta edat, vam decidir fer-les el dissabte a la tarda. La primera va ser per el Nadal 06, resultats 63 persones, els quals entraven i sortien (per fumar? Per veure alcohol?), en cap moment va haver-hi mes de 30 pers. A la sala a la vegada. Durant la sessió ,jo personalment vaig parlar amb alguns , i el que em comentaven, era que volien la sessió dissabte desprès de sopar, en cas de que fos abans, ells no vindrien. Vam estudia el cas i segons el resultats del primer dia i les tendències dels adolescents(saps que hi ha una preocupació general a Tremp,per els casos d’intoxicació d’alcohol en adolescents?sobre tot dies que hi ha balls populars?), vam decidir tornar a provar-ho a la tarda, aquesta vegada amb la marató de Tv3(tota la recaptació va ser per la causa) ,tampoc va funcionar. El Nadal07 vam tornar a provar-ho , aquest cas amb un grup adolescent local E-Ktombe i un dj de 16 anys, també de Tremp, durant l’actuació del grup, va estar animat,coses del directe, però amb el dj es va buidar, nomes van quedar 8 pers. (el dj posa musica a partir de les 00 h a l’Indi, i a la nit s’omple de adolescents) , per aquest motiu no en fem mes sovint,però continuem buscant una solució, per aquest fi de curs estem preparant amb col•laboració amb els estudiants la festa, si vols estar mes “informada”parla amb ells de tu a tu.
Amb la associació amics del ball , tenim una excel•lent relació , fins hi tot per insistència seva i amb el consentiment de l’ajuntament hem obert el xino el dia de cap d’any dos cops exclusivament per ells (em tingut queixes de joves per aquest motiu, ja que troben cutre fer el cap d’any al Poli, apart de sentir-se discriminats, per que ells si i nosaltres no? Em pregunten ), incomplint el conveni , ja que ells al poli, no hi volen anar.
I ara k ?
la decisió de l’ajuntament de retirar el suport a aquesta iniciativa, no afecta a sarau, afecta al amic del ball, ja que els preus actuals s’hauran de rectificar (Ja saps que l’ajuntament crearà un lloc al Poli vell per que hi vagin a ballar? Quan costarà aquesta inversió?
afecta al adolescent, ja que no podrem continuar fent “proves “ ni promocionant els grups joves.
Tens que pensar que aquestes activitats son econòmicament inviables, no nomes per fer les paus, en el cas de que les continuéssim fent, hauríem de ficar-hi diners, no t’enganyo t’ho puc demostrar.
En altres punts del conveni no hem fallat ni un apartat, els hem complert tots, i si no en fem mes(concerts,espectacles,etc..) , es per que la gent que sovint es queixa, com tu? No venen.
Es mes,em fet col•laboracions amb entitats privades que no estaven en el conveni i han estat força be.
El motiu de que l’ajuntament trenca el conveni un any abans , es per que creu que no es responsabilitat seva el donar suport a que es realitzin activitats culturals i d’oci a Tremp, en un local privat i únic a la comarca(per dimensions i estructura).
Gracies .
PD: Per a qualsevol aclariment mes, pots tornar a fer una pregunta al blog o si ho desitges personalment o telefònicament, al 696927061.

Anònim ha dit...

només dir que ahir dijous vaig anar al xino i em va encantar que abans de les 2 estigués ple de gent. espero que continui igual!!!
x cert, els grups genials!

Anònim ha dit...

sóc l'anònim de l'latre dia i e de dir que estic indignat per haber-me cregut el cotilleos que habia sentit i t'he de demanar perdo a tu, i donar les gracies al Roger per haber parlat en nom dels amics del ball.

Però amb qui no estic tan d'acord es amb l'anònim que ha parlat entre el roger i tu.

em parla també de les infraestructures del poble, nose si ho ha vist poerò aquest poli tan impresionant que tenim encara no esta acabat (s'esta fent tot lo de fora) i ja te obres per reparar el que esta mal fet... i realment nose si aquest poble necessita infraestructures noves, o infraestrucutres millors. no hi ha cap poble amb 3 poliesportius xo si n'hi ha amb 1 de sol i millor que els nostres. Perque volem 2 camps de fubol?¿ amb un en tenim prou i esta força be, tot s'ha de reconeixer, segueixo pensant que la gestió dels socialistes no es la correcta (lo qual no vol di que pensi que algun ho pot fer millor, realment tots son bastant dolents...)

parles també dels grups que porten els socialistes, els grups els porta la comisio de festes que treballa igual cuan mana un partit que un altre i amb uns presupostos similars cada any.

Anònim ha dit...

Mira anònim,
penso que comets un gran error quan et poses en temes polítics en aquest blog, perquè no toca parlar d'això... i per si no ho sabies, les obres del poli venien d'abans de l'actual legislatura socialista, o sigui que menys criticar per criticar... lo de que hi hagi dos camps de futbol tb és culpa de l'actual alcalde? a més, has de saber que el camp del Joncar no comporta manteniment ni pràcticament cap cost extra i és ideal per a entrenar el futbol base.
Respecte als 3 poliesportius: també es culpa de l'actual gobern que la sala esportiva del Joncar es fes tant malament com es pugués? Aquesta sala ja estava construida quan el Victor Orrit va entrar per primer cop a l'ajuntament fa uns 20 anys!!!!

No se, en aquest blog s'esta criticant molt la gestió socialista sense tenir d'idea de com van les coses. Per si no ho sabeu, el pressupost del poli nou es va veure ampliament augmentat en l'anterior legislatura de CiU. Per no parlar de l'asfalt de carrers a correcuita que es va fer per l'anterior gobern 1 mes escàs abans de les últimes eleccions.. heu vist com va quedar el carrer Sant Jordi (carrer de sota l'hospital)? és patètic!!!

Jo proposaria deixar de parlar de política aquí, o com a mínim, deixar de parlar-ne sense coneixement de la causa.

I força Xino!!!

Anònim ha dit...

Wenas,doy la razon en ke no deberiamos de mezklar la politika kon lo ke nos interesa a todos:jovenes,no tan jovenes i pekeñines,aunke a veces la politika influya en todo lo ke nos rodea y hace de nuestra vida mas o menos llevadera,Este es el blog del xino,un garito de pueblo ke hasta el 31 de marzo tenia cierta influencia politika,pero ke ahora y mas ke nunka es de todos y kada uno de vosotros(trbajamos para eso).Por lo tanto dejemos de dar leña a los politikos ke al fin y al kabo siempre akaban haciendo lo ke kieren kuando tienen pleno poder,y vamos a hacer ke el xino,ke Tremp sea un hervidero de ocio para los jovenes komo korresponde a una kapital de komarka.
Depende de ustedes,no de los politikos.Un saludo y para kualkier kosa sabados en la barra.Gracias.

Anònim ha dit...

Bones Xavi!!
som els Deja vu, i t'hem enviat un missatge al MySpace, que no sabia com contactar amb tu perq fa dies que no pujo per Tremp.

El kit de la qüestió és que ens faria gràcia tocar al Xino akesta primavera. Al mail veuràs els detalls. Ja ens diràs...

Gràcies
Lluís

Anònim ha dit...

ola
soc dj luso i tots els que pasen per aqui que visitin la web http://www.saraupirineu.com
i que deixeu un comentari

Anònim ha dit...

wow guys! bring the latest untrammelled [url=http://www.casinolasvegass.com]casino[/url] games like roulette and slots !break outlying the all trendy appurtenance [url=http://www.casinolasvegass.com]online casino[/url] games at the all new www.casinolasvegass.com, the most trusted [url=http://www.casinolasvegass.com]online casinos[/url] on the cobweb! appropriate advantage of our [url=http://www.casinolasvegass.com/download.html]free casino software download[/url] and delight in money.
you can also discontinuation other [url=http://sites.google.com/site/onlinecasinogames2010/]online casinos bonus[/url] . check out this new [url=http://www.place-a-bet.net/]online casino[/url].

Anònim ha dit...

new guys! after the latest self-governing [url=http://www.casinolasvegass.com]casino[/url] games like roulette and slots !mull over manifest the all modish unburden [url=http://www.casinolasvegass.com]online casino[/url] games at the all up to the minute www.casinolasvegass.com, the most trusted [url=http://www.casinolasvegass.com]online casinos[/url] on the net! profit from our [url=http://www.casinolasvegass.com/download.html]free casino software download[/url] and triumph in money.
you can also substantiate other [url=http://sites.google.com/site/onlinecasinogames2010/]online casinos bonus[/url] . check out this new [url=http://www.place-a-bet.net/]online casino[/url].